- İçinden çıkan tek bir yufkayı dörde bölün
Aralarına bir çorba kaşığı tereyağ,su yumurta karışımını her katına surün. - İçine arzu ettiğiniz içi koyun sarın..Yapacağınız sayı kadar yufkaları bu şekilde sarın.180 dereceli fırında 20-25 dakika pişirin. Afiyet olsun.
- Not: Peynir,İçine kavrulmuş tavuk,kıyma isteğinize göre iç ekliyebilirsiniz.)
Hepimizin yaptığı yemeklerlerde aynı malzemeler olsa da, aynı düşünceler dokuyor ruhu tencerelere, aynı tarifleri paylaşıyor düşünceler. Sizlerle yaptığım yemekleri paylaşacağım. Dün, Bügün yaşayan ve yaşatılan Kültürler
Yemek Kültürü
28 Ağustos 2010 Cumartesi
Kolay Börek
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder