Hepimizin yaptığı yemeklerlerde aynı malzemeler olsa da, aynı düşünceler dokuyor ruhu tencerelere,
aynı tarifleri paylaşıyor düşünceler.
Sizlerle yaptığım yemekleri paylaşacağım.
Dün, Bügün yaşayan ve yaşatılan Kültürler
Yemek Kültürü
Dün Bügün yaşayan ve yaşatılan Kültürler
10 Ağustos 2014 Pazar
Biber Salçası
KırmızıBiberleri doğrayın
Doğranan biberlerin içine çok az su koyun .Tencerenin kapağını kapatın.Kaynatın
Haşlanan biberleri mikserde ezin.
Kabuklarının temizlenmesi için süzgeçten geçirin.
Olan salçayı tepsiye yayın.Suyunun çekmesi için güneşe ya da içine bir,iki kaşık zeytinyağı koyarak fırınlayın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder